Contact

De Mycologische Werkgroep Groningen/paddenstoelenkartering Groningen heeft een centraal mail-adres. Voor alle vragen en opmerkingen over de kartering en de MWG excursies, opmerkingen en copij voor deze website en meldingen van waarnemingen:  groningen@paddestoelenkartering.nl. Roel Douwes, Kor Raangs of Inge Somhorst zullen uw mail beantwoorden.

 

De MWG werkt nauw samen met de paddenstoelenwerkgroepen in de regio. Voor nadere informatie over hun excursies en activiteiten zoals ze zijn opgenomen in  de agenda:

KNNV Oost Groningenhttp://www5.knnv.nl/afdeling-oost-groningen/werkgroep-paddestoelen

Paddenstoelenwerkgroep Noordenveld: https://www.paddenstoelenwerkgroep-noordenveld.nl/

KNNV Groningenhttp://www5.knnv.nl/groningen

 

 

De Nederlandse Mycologische Vereniging is een vereniging voor iedereen die actief wil zijn in de mycologie. De NMV heeft een uitgebreide website met veel rubrieken op allerlei terreinen van de mycologie:www.mycologen.nl. U vindt hier onder andere alle landelijke NMV-excursies en veel excursieprogramma’s van regionale verenigingen. Rechtstreeks e-mailcontact met de districtscoördinator van de paddenstoelenkartering of met de provinciale consul voor vragen op paddenstoelengebied kan via deze site.